Bob’s avonturen

Wat startte als Bob’s avonturen op Instagram, werd uiteindelijk de avonturen van Bob, Anna, Lily, Max, Dusty en Tipsy. Wie dat allemaal zijn? Hieronder een kleine indruk van wat Bob allemaal heeft meegemaakt sinds hij in maart 2020 uit mijn haaknaald verscheen. Als het hele verhaal wilt lezen, kun je het beste op instagram de hashtag #bobsavonturen gebruiken. De foto’s hieronder zijn een kleine selectie van de belevenissen van Bob. Veel kijk en leesplezier:

Daar is Bob dan, die liever beer. Hij is behalve lief ook soms een beetje stout. En soms wat dommig en bang voor van alles. Zijn hobby’s zijn breien, buiten zijn en eten.

Alleen is ook maar alleen: Bob besloot op zoek te gaan naar een vriendin. Via Tinder, hip hoor, vond hij konijn Anna. Op eerste date nam hij een bloem voor haar mee én een wortel. Het was liefde op het eerste gezicht.

Al vrij snel ging Bob op z’n kniën voor Anna. En gelukkig zei ze ‘ja’! Op zoek naar een pak, bruidsjurk, de taart én op huwelijksreis. Wat een avontuur.

Kijk toch eens wat een blij bruidspaar. En wat een knoeperd van een parel op Anna’s trouwring. Bob heeft flink in de buidel moeten tastten voor deze mooie bezegeling van hun huwelijk. Op naar een lang en gelukkig leven samen.

Bob steunt Anna waar hij kan

En wat je al raad als je een relatie begint met een konijn: Anna werd zwanger! Bob werd een beetje simpel van Anna’s vreemde eetgewoontes tijdens de zwangerschap, maar hij steunde haar waar hij kon. Zie toch eens hoe lief.

Ontmoet de dochter van Anna

Een klein baby konijnenmeisje: Lilly . Bob en Anna zijn zo trots als een pauw op hun mooie dochter. Wat een rijkdom. Zorg maar goed voor haar, Bob.

Lilly werd groter en er kwam zelfs een hond in het gezin. Dusty. En op een gewone zaterdagochtend aan de koffie, besloten Bob en Anna dat het leven mooi was. Maar dat het nóg mooier zou worden als ze een tweede kindje is gegund. Wie weet…

Bob snapt er niets van: cola, tompoucen? Waarom eet Anna geen gezonde groentes meer. Wacht eens even…. is ze weer zwanger? Hoeraaaaa!

Een broertje voor Lilly. Anna moet er even van bijkomen in haar schommelstoel. Moeder van twee kindjes, dat wordt nog wat. Bob is vooral mega trots op zijn gezin en op grote zus Lilly die haar broertje showt aan iedereen.

Natuurlijk mogen Lilly en Max in december hun schoen zetten. Pietje Bob staat al te grinniken op de achtergrond: hij weet wel wie de kinderen gaat verrassen als ze slapen. Wat een leuk kinderfeest.

In februari 2021 deden Bob en Anna mee aan de ‘amigurumi bake-off’, een internationale wedstrijd die lijkt op ‘heel Holland bakt’. Ze werden zelfs een week meesterbakker. Knap, hoor.

Anna en Bob vonden een zwerfkatje. Zou die ook nog in hun gezin passen? Ze hebben hun best gedaan om het baasje te vinden, maar niemand meldde zich. Dus nu is er een kat bijgekomen. Ze hebben haar Tipsy genoemd en gelukkig kan Dusty goed overweg met de poes.

Bob en Anna vormen inmiddels een fijn huishouden met hun kinderen. Inclusief een goed gevulde woonkamer met fijne meubels. Wat een gezellig Hollands plaatje zo.