Haakwerk in opdracht

Hieronder zie je een selectie van haakwerk in opdracht, om je een indruk te geven wat er mogelijk is:

Een meisje met een slangen-passie kreeg haar moeder zo ver om op zoek te gaan naar een knuffelslang. Een gehaakte versie dan het liefst. Nou, dat is gelukt. Met Durable Velvet en haaknaald 4 werd het een slang van maar liefst 135 cm lang. Wil je er ook één? Neem contact op.

Dropje

Vanuit Vlaanderen kwam de vraag ‘kun je Dropje haken?’. Dropje is een karakter uit een tv serie voor peuters en kleuters. En natuurlijk kan ik die haken. Na deze eerste Dropje kwamen er nog meerdere bestellingen. Wil je ook zo’n leuk Dropje, neem dan contact met mij op.

Een startend bedrijf vroeg mij hun mascotte te haken. Wat een ontzettend leuke uitdaging. Deze pop, batterij Batje, is helemaal voorzien van bedrading in zijn lijf, waardoor hij zelfstandig kan staan en zijn armpjes en vingers kan bewegen.

mascotte Batje
Bassie en Adriaan popjes

Voor een echte Bassie en Adriaan fan kwam de haakopdracht binnen voor deze popjes. Het was zo’n succes, dat het haakpatroon inmiddels te koop is in de winkel en er al verschillende setjes in opdracht zijn gehaakt.

Een klant wilde voor haar therapeut een boeddha. Dit glimlachende exemplaar was het resultaat.

Boeddha
Harry Potter

Een fan van de tovenaarswereld vroeg of dit popje gehaakt kon worden gebaseerd op Harry Potter. Het popje heeft een jas (die uit kan) en een sjaal in Gryffoendor kleuren. Het patroon van Harry is in de winkel te koop.

Deze vissen zijn gehaakt voor de winkel van Museum Vlaardingen. Het museum heeft een grote visserij collectie en wilde deze graag verkopen in de museumwinkel.

Visjes voor de museumwinkel

Een klant vroeg of ik een popje kon haken, gebaseerd op haar jeugdfoto. De kleding naar wens, een roze shirt en een rode tuinbroek.

Twee juffen kregen een letterdief cadeau. In verband met de intellectuele eigendomsrechten van de schrijfster, kunnen deze popjes niet verkocht worden. Wel krijgen ze hier een plaatsje om te laten zien hoe ver je kunt gaan met je haakopdracht.

letterdief