Voorwaarden

Digitale producten

Na het downloaden van een patroon, gratis of betaald, heb je het recht om dit patroon zelf te gebruiken. Het is niet toegestaan om een patroon met derden te delen of te verkopen. Het haakwerk dat je maakt met mijn patronen mag je wel verkopen, mits je mij als ontwerper van het patroon vermeldt.

Privacy

Eventuele gegevens die je achterlaat in de winkel bij het kopen van haakpatronen worden door Denise haakt uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je aankoop en nooit voor andere doeleinden. Ook worden jouw gegevens nooit gedeeld met derden.

Garantie

Denise haakt streeft naar blije klanten. Mocht er iets mis zijn met uw aankoop, meld dat dat meteen bij info@denisehaakt.nl, dan zorg ik ervoor dat het probleem wordt opgelost.

Haak probleem?

Mocht je ergens niet uitkomen met een patroon, dan zal ik proberen je te helpen. Stuur een mail naar info@denisehaakt.nl en vermeldt daar duidelijk in met welk patroon je bezig bent en waar je vastloopt. Ik zal je dan via email antwoord geven. Samen komen we er vast wel uit.

Haakwerk in opdracht

Bij haakopdrachten bespreek ik eerst je wensen en kom vervolgend met een offerteprijs. Na je akkoord, verwacht ik een (aan)betaling van je. Projecten met een aankoopprijs (inclusief € 6,75 verzendkosten) worden volledig vooraf betaald. Bij haakopdrachten tussen € 30,01 en € 50,00 wordt 75% van het totaalbedrag aanbetaald. Bij haakopdrachten boven € 50,01 wordt 50 % aanbetaald. Na voltooiing van het haakwerk moet het restant worden betaald bij afhalen of voor het verzenden.

Vragen?

Bij vragen over deze voorwaarden neem je contact met mij op.