over Denise

Ooit, lang geleden, was er eens een meisje in groep 8. Met het vak handvaardigheid móesten alle meisjes leren haken en breien. Getverdemme, wat vond ze dat stom. Ze wilde ook zagen en timmeren, net als de jongens. Dat meisje ben ik. In 2010 ontdekte ik de lol van haken. Het begon met een haakboekje, wat garen en een enkele haaknaald. Gewoon wat proberen, volgens mij was mijn eerste haakwerkje een gehaakte cupcake.

Inmiddels is het haken een volwaardige hobby+. ‘Hobby+?’ hoor ik je denken… De plus staat voor alle plezier die ik anderen kan laten beleven aan haken. Door mijn haakwerk te tonen en patronen te delen.

Natuurlijk moet er ook brood op de plank, ik werk parttime bij Museum Vlaardingen als medewerker Bedrijfsvoering en Financiën. Ik vind het heel fijn om daar de dagelijkse geldstromen en de administratie op orde te hebben. Een mooi contrast met mijn creatieve kant, die ik na werktijd kan ontplooien. Daarnaast ook nog druk met een man en drie kinderen (2009, 2005 en 2003), sporten, een huishouden runnen….. Genoeg te doen.

Mijn haakwerk deelde ik eerst uitsluitend op Instagram, maar sinds medio 2021 is deze website gelanceerd. Heb je tips, ideeën of wil je meer weten? Natuurlijk mag je altijd een email sturen.