Wat kan ik met mijn account?

Als je je eerste bestelling afrond, kun je ervoor kiezen om een account te maken op www.denisehaakt.nl. Na het kiezen van een wachtwoord kun je via de website via het menu ‘mijn account’ inloggen. In je account kun je je laatste bestellingen terugvinden en al je digitale producten.

Haak je ook in opdracht?

Denise haakt graag in opdracht. Via het contactformulier of door een email te sturen naar info@denisehaakt.nl kun je contact opnemen en je haakverzoek beschrijven. Voor aanvang overleggen we over je wensen en krijg je van Denise een offerte. Haakwerk in opdracht wordt altijd vooraf betaald. Natuurlijk word je geïnformeerd over de levertijd en tijdens de ‘haaktijd’ word je op de hoogte gesteld van de voortgang.

Ik vind niet wat ik zoek in de winkel?

Geen enkel probleem: Denise haakt graag in opdracht. Via het contactformulier of door een email te sturen naar info@denisehaakt.nl kun je contact opnemen en je haakverzoek beschrijven. Voor aanvang overleggen we over je wensen en krijg je van Denise een offerte. Haakwerk in opdracht wordt altijd vooraf betaald. Natuurlijk word je geïnformeerd over de levertijd en tijdens de ‘haaktijd’ word je op de hoogte gesteld van de voortgang.