Mag ik mijn aankoop retourneren?

Bij digitale producten is retourneren niet mogelijk. Het product is tenslotte al naar je verzonden (en gedownload), dus er is geen mogelijkheid om te controleren of je niet toch met het patroon aan de slag gaat.

Gehaakte producten mogen wel retour (verzendkosten voor koper). Neem contact op als je spijt hebt van je aankoop.

Zijn de haakpatronen voor beginners of gevorderde haaksters?

In de DeniseHaakt winkel staat per haakpatroon vermeld of het haakpatroon geschikt is voor beginners of voor wat meer gevorderde haaksters. Als je een beginner bent en je wilt jezelf wat meer vaardigheden leren, dan is het Eboek Vegetarisch Haken een goede aanschaf. De haakpatronen in dit boek gaan van eenvoudig naar steeds iets moeilijker. En als je alles hebt gehaakt, heb je niet alleen een heel gezond stel groenten bij elkaar, maar ook je haakvaardigheden verbeterd.

Hoe verzend je?

Pakketten worden binnen Nederland met PostNL verstuurd. Naar België en Duitsland verzenden we met DHL. Liever een andere vervoerder? Neem gerust contact op met Denise.

Waarom gegevens bij een gratis aankoop?

Om je digitale haakpatroon te kunnen verzenden, wordt om je gegevens gevraagd op de betaalpagina. Helaas kan de administratie niet overweg met uitsluitend email adressen, daarom moet je ook je woonadres achterlaten. Met deze gegevens wordt zonder jouw toestemming niets gedaan.

Wat kan ik met mijn account?

Als je je eerste bestelling afrond, kun je ervoor kiezen om een account te maken op www.denisehaakt.nl. Na het kiezen van een wachtwoord kun je via de website via het menu ‘mijn account’ inloggen. In je account kun je je laatste bestellingen terugvinden en al je digitale producten.

Verzend je gehaakte producten ook naar het buitenland?

In je winkelmand kun je bij het invoeren van je adres, kiezen voor België of Duitsland. Voor verzending naar België wordt € 9 verzendkosten in rekening gebracht voor pakketpost via DHL. Voor Duitsland moet €14 betaald worden voor pakketpost. Duitse brievenbus post kost €4,65. Als je in een ander land woont, neem dan via de contactpagina contact met Denise op.