Geplaatst op

Tijger ontwerp wedstrijd

Als je mij wat langer kent, weet je dat ik behoorlijk competitief ben ingesteld. Spelletjes met de kinderen, wedstrijdje volleybal, heerlijk! Toen ik tijdens het online shoppen bij Wolplein zag, dat er een ontwerpwedstrijd van start ging, aarzelde ik dan ook geen moment. Haak, brei of punch de leukste tijger. Omdat 2022 het Chinese jaar van de tijger is.

Tobias Tijger

Meteen met een reguliere bestelling een pakketje wedstrijdgaren mee besteld. Yarn en Colours Must Have in drie kleuren, wat vulling en dat is het. Je mag geen extra materiaal gebruiken behalve wat in het pakketje zit. Geen veiligheidsoogjes, geen nadere kleuren. Spannend… Uiteindelijk kwam Tobias tijger uit mijn haaknaald gerold. En niet zomaar een tijger: Tobias is vegetariër. Dus hij wil nu vriendjes worden met álle dieren uit de jungle.

Ik vind hem zelf super schattig geworden. Tobias is ongeveer 20 centimeter hoog en is dus een klein haakprojectje. Als onderdeel van de wedstrijd moet je ook het haakpatroon uitschrijven, dus binnenkort kan iedereen een Tobias haken. Als ik ver kom in de wedstrijd, is het patroon bij Wolplein te krijgen. En zo niet? Dan publiceer ik het gratis voor jullie op mijn website. Ik houd je op de hoogte.