Geplaatst op

Vlaggetjes met een verhaal

gehaakte hieperdepiep slinger
gehaakte hieperdepiep slinger

Heb je het nieuwe haakpatroon van de Hieperdepiep slinger al gezien? Je dacht toch niet dat dit zomaar een slingertje was? Zeker niet! Dit is een hele bijzondere slinger.

Het begint al met het feit dat ik ‘m op vakantie haakte. Super relaxed, voor de tent, elke keer een vlaggetje in een andere kleur. Heerlijk.

Maar dan dat garen, dát is me een verhaal. In april van dit jaar werd ik 50 jaar. Mijn zus heeft stiekem een boel van mijn haaksters die ik via Instagram ken, benaderd met de vraag of zij mij een bolletje wol wilden sturen. Wat voelde ik mij verwend. Een tijd lang, lagen die bolletjes in de kast met z’n allen bij elkaar te wachten op inspiratie. Deze feestelijke bolletjes moesten ook een feestelijk project worden. Vind je ook niet? Met het haken van deze slinger, weet ik zeker dat ik elk feestje terugdenk aan deze lieve actie van mijn IG haaksters én mijn lieve zus. Van elk gekregen bolletje een vlaggetje.