Geplaatst op

Kom Mee Kees kikkers

Een vaste klant, ze werkt als lerares in het basisonderwijs, vroeg ik kikkers kon haken bij het nieuwe prentenboek van Loes Riphagen. Het boek heet ‘Kom mee Kees’ en gaat over papa kikker die met zijn zoon onderweg is naar een kwaakconcert. Maar Kees treuzelt zo erg en papa wil graag vaart maken. Dat dat getreuzel van Kees misschien wel heel goed uitpakt, lees je in dit mooie prentenboek.

Kom Mee Kees kikkers
Kom Mee Kees kikkers

De kikkers voor de juf zijn inmiddels klaar en ik kreeg al blije foto’s van haar kleuters die met de verteltafel aan het werk waren. Zo leuk. Het haakpatroon van deze Kom Mee Kees kikkers, zoals ik ze heb gedoopt, mag ik met toestemming van Loes Riphagen uitgeven. Het patroon wordt getest door mijn testhaaksters en komt 31 oktober live in mijn shop.